Historical Dockyards, Portsmouth

Muzeul se adresează mai mult copiilor mari și adulților, care pot explora nave istorice de război din istoria Marii Britanii: Mary Rose - singura navă de război din flota lui Henry VIII, secolul 16 păstrată în nisip după ce s-a scufundat sau HMS Victory - cea mai faimoasă navă care a participat în bătălia de la Trafalgar.



http://www.historicdockyard.co.uk/

Dear's Sanctuary

În Parcul National New Forest, fost domeniu regal de vânătoare, pădure protejată mult timp. Căprioarele sunt într-o zonă împrejmuită și pot fi văzute, dacă ai noroc, de la o oarecare distanță. Locul e liniștit, plăcut, dar nu excelează în nici un fel.







Isle of Portland

Drăguț, dar nimic spectaculos.



Abbotsburry Swannery

A fost o excursie foarte drăguță pentru Eva care a avut ocazia să hrănească, alături de alți copii, sutele de lebede din lebădărie.







Durdle Door - Dorset

Una din destinațiile turistice din Dorset. Cam aglomerată, parcarea pe iarbă - scumpă, dar dacă ești în zonă ar trebui văzută.







Cotswold pe-ndelete

A doua vizită în Cotswold am făcut-o pe îndele ocolind pe cât se poate satele de pe traseele turistice și încercând să descoperim micile perle ascunse ale zonei.
Ce am găsit:
Guiting Power





Cotswold Farm (http://www.cotswoldfarmpark.co.uk/) - drăguță, dar nu spectaculoasă:


Oddington:




Adlestrop:






Chipping Norton:


 Broughton Castle:






 Stratford upon Avon - satul in care s-a nascut William Shakespeare:


În apropiere Ann Hatways's Cottage - căsuța în care a trăity mult timp soția lui Shakespeare și copiii lor. (https://www.shakespeare.org.uk/visit/anne-hathaways-cottage/)


 Chipping Camden:




 Broadway - deși mărișor, se află în topul preferințelor noastre!







 Lavandă în Anglia? Ei bine, da, câmpuri întregi, aproape de Snowshill!

 Așa arată după ce a fost culeasă