Fun Park Trei Brazi, Predeal

Se afla inca de anul trecut pe lista noastra de aventuri planificate, iata-ne asadar astazi ajunsi la Trei Brazi la Fun Park, ultimul de pe Valea Prahovei care ne mai ramasese de incercat. 
Ce-i de facut acolo?
Cea mai distractiva activitate este tubing-ul, un topogan inalt de 35m si un traseu de 100m de alunecare cu colacul pe o suprafata artificiala, umeda. Desi fara multe curbe, viteza este suficient de mare sa o tii tot intr-un chiuit pana jos, ba mai sunt si vaporii de apa prin care treci, care tin pista umeda.
Urcarea se face pe o banda rulanta, ceea ce face drumul placut. Chiar si dupa 13 coborari de fiecare, copiii nu se saturasera de ele.

Au un singur traseu de catarat pentru copiii de la 4-14 ani, antrenant, destul de dificil pentru Eva care are abia 3 ani si jumatate, bun pentru maria care are 8 ani si destl de usor pentru Tudor care are aproape 11 ani se plateste la traseu - cel de copii costa 15 lei/pers si poate fi parcurs in 10-15 minute fara o probleme. Inaltimea la care sunt picioarele copilului nu depaseste 1,5m as zice eu, dar Eva a avut nevoie de un pic de ajutor de la supraveghetor pe vreo 2 segmente pe care nu ajungea sa se tina cu mainile de cablurile de sus. 





Oricum, daca vreti cel mai fain traseu de catarat pentru copii din zona, il gasiti la Aventura Parc Brasov, unde timp de 3 ore copiii se pot catara in voie, iar traseele lor nu necesita mutarea cablurilor de siguranta, ceea ce pentru cei mici poate fi complicat.

Fun Park Predeal mai are o zona de copii mici si foarte mici - ceea ce le lipseste celor din Brasov (desi acolo gasiti imidiat in afara parcului un loc de joaca) si Zamora  - aici au saltele de sarit, leagane, topogane, chiar un arc de tras la tinta, loc ce ne-a lipsit anul trecut la celelalte, cand Eva era prea mica sa se catere impreuna cu cei mari.
Tot in Busteni  mai exista un Fun Park la baza partiei Kalinderu din care mai functioneaza doar Alpin Coaster-ul. Intrarea la Partia Kalinderu se face din Busteni pe Valea Alba. In mod ciudat in Busteni nu exista nici un panou care sa arate unde trebuie sa iesi din DN1 catre partie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu