Terra Park

Deşi recomandarea iniţială de a fi o bucată de Disneyland nu s-a adeverit chiar adeverit pentru ochiul meu critic, Terra Park este un parc de distracţii foarte draguţ, cel mai drăguţ din Bucureşti (nu că am avea de ales din multe). O parte din parc se află în aer liber unde se află toate atracţiile pentru tineri dar şi destule pentru copii mai mititei. Chiar ai de unde să alegi!























Pentru copiii care au vârsta de până pe la 8-9 ani Terra Park este o varinată bună şi pentru zilele ploioase. Zona acoperită pe care o au este plină de atracţii pentru vârsta lor, inclusiv cinema 5 sau 7D şi 2 locuri de joacă închise cu bile, topogane, obstacole, sau de căţărat separate pentru 2-6 ani şi pesntru cei care au peste 6 ani. Eva care avea atunci un an şi jumătate la acea vreme s-a bucurat de zona de joacă cu bile şi escaladări specială pentru cei cu vârsta între 2 şi 6 ani. Copiii mari care puteau fi un pericol pentru ea în entuziasmul lor la joacă.





















Deşi a părut scump la lansare datorită sistemului alambicat de acces, acum vă puteti încărca un card cu 50, 100 sau câţi lei vreţi, echivalent în puncte pe care le puteţi folosi atât la accesul la distracţie cât şi pentru mâncare, băutură, etc. Costul accesului pentru însoţitori este de 2 lei-persoană, cardul putând fii folosit oricum la comun. Se poate încărca şi în interior în puncte speciale. Mâncarea disponibilă - pizza, hot dog este bună. Au fresh de portocale pentru copii, ceea ce eu apreciez întotdeauna.





Trebuie avut un pic atenţie la cinematograful 5D care poate speria copiii din cauza efectelor chiar atunci când filmul este pentru ei. Maria a ieşit de acolo plângând.


Din păcate site-ul este complet neactualizat şi ne-am luat de multe ori ţeapă găsindu-l închis. Sigur este deschis vineri după amiază si in weekend, dar nu iarna! http://www.terra-park.ro/

Distracţie plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu