Shopping la Parndorf şi SCS Viena


Am mai încercat să facem shopping în Viena cu toţi copiii după noi dar am plecat repede şi cu nervii întinşi la maxim. 


De data asta îl aveam cu noi doar pe Tudor. Era şansa noastră să petrecem o zi la Parndorf. Outletul închide în general la ore diferie în zile diferite, duminica şi de sărbători este închis, aşa că e bine de verificat programul înainte să baţi drumul până acolo.



Parndorf este celebru. Ni s-a părut departe de Viena – peste 40 km de la marginea oraşului, dar este drăguţ construit, cu clădiri care imită un orăşel cochet şi colorat. Outlet Militari este inspirat de aici. 


Din punct de vedere a shopingului găseşti cam toate brandurile cunoscute la noi plus multe altele dar toate magazinele au colecţiile lor vechi şi foarte vechi. Câteva magazine au şi rafturi cu new arrivals. Cât de noi or fi modelele, nu ştiu. 


Preţurile sunt cam cu 30% mai mici decât cele iniţiale. Mie mi-a plăcut Tommy Hilfiger de unde mi-am luat blugi drăguţi, cu 30 de Euro. Magazinele Geox, Humanic sunt mici şi dezolante. În multe nu mi s-a părut nimic deosebit, în multe nici nu am intrat.

Ne-a plăcut mult magazinul Lindt (producator de ciocolata din 1845!) de unde nu ne-am lăsat până nu am umplut un coş cu diverse sortimente de ciocolată.



Zona cu magazine de copii se află spre est. Găseşti Tommy Hilfiger for Kids, Benetton, Polo Ralph Lauren şi altele, toate însă cu produse pe măsura brandului. 

Complexul are un loc de joacă exterior, la capătul cu magazine de copii. Mâncare găseşti ca la malluri – Nordsee, Burgerking, câteva cafenele.






Pentru copiii peste trei ani există Dinoland, un loc de joacă în care pentru 2 Euro îţi poţi lăsa copilul la joacă pentru maxim trei ore.


Magazine cu jucării nu sunt. Am găsit un Lego Wear în magazinul mare alăturat. 





Căutam un magazin Lego cu jucarii pentru Tudor şi l-am găsit la Shopping City Sud (SCS). Acesta este un complex mare de cumpărături de la marginea Vienei. 



Am intrat prin cel mai mare magazin Humanic pe care mi l-aş fi putut închipui, apoi am trecut pe lângă cel mai mare Peek and Copenburg – aproape că nu-i vedeai capătul, Esprit şi altele, toate aranjate frumos, cu colecţii noi şi produse frumoase. 



Unul din etajele Peek & Cloppenburg

Preţuri de toate felurile evident. Aici, nu 'ieftin' era cuvântul definitoriu ci 'la modă'. 




Magazinul Lego este grozav. Pentru pasionaţi merită neapărat o vizită.















Un perete plin de piese lego. Fiecare tip cu sertarul ei.










Cadouri pentru fete am luat de la ToysRus primul supermarket de jucării pe care îl văd. Se află într-o clădire separată, destul de vizibilă când treci cu maşina pe acolo.








Într-o clădire uriaşă cât vezi cu ochii numai articole pentru copii – papetărie, păpuşi, articole pentru bucătării, articole pentru petreceri, costume de prinţese, jocuri, jucărării de pluş, baloane de toate felurile, figurine Scleich şi multe altele.



















Un supermarket caruia greu ii vezi capatul, plin cu jucarii!

3 comentarii:

  1. Buna!

    Poti, te rog, sa imi dai mai multe detalii despre magazinul ToysRus?
    Este aproape de SCS? Adica, se poate merge pe jos de la mall?
    Cum sunt preturile?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cladirile sunt diferite, dar in aceeasi zona, cred ca poti merge si pe jos intre ele. Am gasit pe net o harta cu pozitia ToysRus in centrul comercial:
      http://www.scs.at/W/do/centre/shop-detail-toysrus
      De preturi nu stiu bine sa iti spun. Banuiesc ca la brandurile internationale preturile sunt aliniate. Tin minte ca am luat genti cu Monster High si Angry birds, un ghiozdan Herlitz., dar le-am ales ca mi-au placut. M-a impresionat mult dimensiunea magazinului si diversitatea mare de produse. Practic gasesti tot ce poti sa iti inchipui pentru copii de la jucarii, rechizite, triciclete, lego, jocuri, costume de carnaval. Spor la cumparaturi!

      Ștergere
  2. Cand intri pe link alege in partea de jos optiunea PLAN ca sa vezi pozitia magazinului in complex

    RăspundețiȘtergere