Studiourile Walt Diney, Paris

Studiourile Walt Disney - parc de distractii alaturat, un pic mai sobru si cu mai atractii in majoritate mai aventuroase in care noi am petrecut o zi intreaga.
Iata ce am vazut & facut:

Aici puteti tipa cat vreti. Cu cat mai tare cu atat mai bine.

 Hollywood tower - pentru amatorii de cadere in gol (noi nu)
 Toy Zone - unde pari a fi de dimensiunea jucariilor
 Poti urca si sari cu parasuta ca soldatii din Toy Story. Ne-a tentat, dar coada era prea mare.
Catelul este un soi de carusel care se invarte in timp ce urci si cobori usor. Un fel de buburuze de-ale noastre, dar mai rapide. Coada cam mare, pentru o cursa extrem de scurta - noua asa ni s-a parut.

Atractia noastra preferata: calatoria in lumea lui Remi, inspirata de filmul animat Ratatouille. Te imbarci in soricei si treci printr-un traseu care combina miscarea fizica si imaginile 3D. Ca un soricel, esti fugarit prin bucataria restaurantului pe sub mese, stropit de mopul cu care spala pe jos, ajungi sub plita si simti valul de caldura, treci prin camara restaurantului unde miroase a portocale (toate alimentele sunt gigantice, doar esti soricel) iar la final treci in bucataria lui Remi unde miroase usor a mancare si esti invitat sa iei masa in restaurantul lui, care se afla chiar a iesire. Timpul de asteptare l-am vazut si de 120 minute, cateodata de 65-85 minute. Exista insa o coada pentru single riders unde astepti cam 25 de minute - asta inseamna ca te lipeste individual in cate un soricel in care ramane un loc liber si se intampla destul de des, fiecare avand 2 bancute de cate 3 locuri. Nu merge insa pentru copiii prea mici care nu pot fi lasati nesupravegheati.

Ar mai fi roller coaster-ul inspirat din desenul animat Nemo, care ne asteptam sa fie o calatorie in lumea apelor. Majoritatea traseului este insa intr-o bezna cu multe luminite minuscule in toate directiile, parca ai fi in spatiul cosmic, fara nici un reper vizual, urci si cobori pante abrupte intr-un hau imens, in timp ce te rotesti continuu intr-o testoasa. Ce se vede afara este cea mai mica cadere. Noua nu ne-a placut.

Spectacolul Motor Action - dureaza 45 minute - de 3 ori pe zi, este o experienta care merita din plin: cascadorii live cu drifturi spectaculoase de masini, motociclete, impuscaturi, urmariri si explozii ca-n filme, totul cu explicatii.

Pentru copii micuti, alaturi de Cars si roler coasterul lui Nemo sunt covoarele zburatoare a lui Aladdin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu