Schi la Azuga, pârtia Cazacu

Partia de incepători cu babyski 
Copiii noştri au învăţat să schieze la Azuga pe pârtia Cazacu. Au o pârtie mică destinată doar începătorilor şi sunt o mulţime de instructori la care se poate apela. Noi schiem cu Dan sau Mădălina. Tudor a început pe la 4 ani să schieze, de fapt am început împreună. Maria doar un an mai târziu, deşi avea doar 2 ani şi jumătate, dar l-a vazut pe Tudor şi de la "vreau si eu", " hai să o lăsăm sa încerce", acolo a rămas.
Partia Cazacu 
Foarte uşor copiii pot trece la pârtia Cazacu alăturată, care este cotată după standarde ca pârtie roşie, însă este scurtă şi este un antrenament bun. Avantajul celor două pârtii de aici este că nu au voie cei care se dau cu placa si nimeni echipat de stradă nu poate trece de gardurile ce delimitează pârtia căci este strigat la microfon de administratorul pârtiei. Avantajul sunt foarte puţine accidente, totul pare organizat şi ţinut sub control.Pe Sorica mie mi-a fost teama sincer pentru că aveam impresia că se merge haotic şi că oricând cineva poate da peste tine.
 Pârtiile au tunuri de zăpadă. În zilele calde cu nopţi geroase sunt zone îngheţate, însă asta cred că sunt oriunde unde zăpada este ţinută artificial pe pârtie. În iernile fară zăpadă multă este se stă mult la coadă.
Snowtubing la Azuga
Snowtubing
La capătul parcării Cazacu sunt două piste de snowtubing. Distracţia este garantată mai ales dacă porniţi în gaşcă pe mai multe colace şi vă ţineţi între voi de picioare. Aproape că-ţi iei zborul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu