Camp Nou sau acasă la FC BarcelonaEste una din atracţiile mediatizate ale Barcelonei, deosebit de atractivă în special pentru băieţi.


Vizita începe cu sala trofeelor - o mulţime câştigate de echipa de fotbal dar şi de cele de basket sau hockey. Cele mai spectaculoase sunt cele de la UEFA, cinci trofee uriaşe şi o mulţime de oameni pe lângă ele. Toţi pereţii au poze sau ecrane uriaşe care crează o atmosferă frumoasă.


Am văzut vestiarele echipei musafir, cu jacuzzi şi paturi de masaj, apoi culoarul pe care intră fotbaliştii pe teren.
Stadionul se poate vedea de la mijlocul lui, apoi de la nivelul gazonului iar în final de la tribuna presei şi cel mai de sus.

Sunt două locuri unde poţi fi fotografiat. Noi am ales să ridicăm toţi o cupă UEFA. Ne-au aranjat drăguţ aşa că avem o amintire frumoasă bună de înrămat când ajungem acasă.
Spaţiul multimedia îţi dă oportunitatea să asculţi imnul echipei sau aplauzele şi zgomotul unui stadion sau să te jociOamenii de la FCB sunt prezentaţi pe sute de mici ecrane cu poze.Intrarea şi ieşirea din muzeu şi stadion se fac prin cel mai mare magazin al lor. Preţurile ni s-au părut mari, 85 de Euro un tricou, ce-i drept de o calitate mult superioară celor contrafăcute care se vând pe stradă cu 35.
Sunt însă o mulţime de alte articole drăguţe care să-ţi amintească de club - magneţi, creioane, brelocuri, căni, arată bine şi au preţuri rezonabile.Am mai scris despre Barcelona:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu